Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Familja e superheronjve

Njihuni me familjen më të veçante në botë, një familje me superfuqi që përpiqen të jetojnë jetën normale.Katër fëmije shumë te ndryshëm nga njeri tjetri,si do të përshtaten në shkolle, qytet dhe a do të munden ti mbulojnë superfuqitë e tyre?

Çdo ditë, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring