Paparazzi

Kingu, Faina, Çiro 3000 dhe Er Patata, janë katër paparacë që drejtojnë Magica Press, një agjenci paparacësh romane që përpiqet të kapë yjet e spektaklit italian në momentet e tyre private. Problemet fillojnë kur atyre të katërve ju shtohet z.Bin, një paparac ngatërrestar milanez, mik i vjetër i Kingut.

E enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring