Jetë e premtuar

Me ngjarje të vendosura mes Sicilisë së viteve 20-të dhe Nju Jorkut në mesin e krizës ekonomike, vjen një sagë familjare, bazuar në romanin me të njëjtin titull, ku e shkuara është si një jehonë kumbuese përballë së tashmes. Me në qendër në grua që nuk dorëzohet edhe kur rrëzohet, seriali është një histori ëndrrash e zhgënjimesh, ringjalljeje dhe jete, varfërie dhe shprese, emigracioni dhe emancipimi, beteje për një ëndrrën e “tokës së premtuar” dhe lumturinë.

E hënë-e premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring