zbulo më shumë Më shumë

Ju mjafton të zgjidhni paketën e dëshiruar, për të tjerat mendon My Tring IPTV.

Internet Tring

Për të marrë shërbimin My Tring IPTV ju duhet të jeni pjesë e zonës së mbulimit të rrjetit të internetit Tring.

Dekoder My Tring IPTV

Mjafton të paraqiteni në një nga dyqanet Tring për të marre informacionin e saktë dhe me pas të kërkoni paketën e dëshiruar My Tring IPTV.

Shijoni programacionin

Me internetin Tring dhe dekoderin My Tring IPTV shijoni magjinë e programeve.

Ju mjafton të zgjidhni paketën që dëshironi, për të tjerat mendon My Tring IPTV.

Internet

Për të marrë shërbimin My Tring IPTV mjafton të paraqiteni në distributorin e autorizuar Tring në qytetin ku jetoni dhe të informoheni mbi shërbimin.

Dekoder My Tring IPTV

Bëni pagesën për paketën e dëshiruar dhe merrni dekoderin My Tring IPTV.

Shijoni programacionin

Me internetin Tring dhe dekoderin My Tring IPTV shijoni magjinë e programeve.