Interneti me Fibër Optike dhe My Tring IPTV

Shërbimi i Internetit Tring me Fibër Optike dhe My Tring IPTV vjen drejt e në banesën tuaj vetëm me dy hapa:

Telefono 044 800 000

Dërgo vendodhjen në whatsapp: 0697080080

Internet me fibër optike duke filluar nga 1,190 lekë/ muaj

Ju shpërblejmë për çdo parapagim në Internet & My Tring IPTV.

 

 Shpejtësia  Çmimi aktual  Çmimi në Ofertë për   parapagim 4 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 9 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 12 mujor
12 mbps 1,290 lekë 1,140 lekë 1,060 lekë 970 lekë
30 mbps 1,490 lekë 1,310 lekë 1,220 lekë 1,120 lekë
50 mbps 1,890 lekë 1,660 lekë 1,550 lekë 1,420 lekë
100 mbps 2,590 lekë 7,770 lekë 19,114 lekë 23,310 lekë

 

MY TRING IPTV

Me My Tring IPTV, ju do të shijoni kënaqësinë e televizionit me një programacion të larmishëm për çdo kategori:  KinemaFemijëLifestyleDokumentarëSport & Adult.  Ndiqni eventin futbollistik më prestigjoz në Europe, UEFA Champions League & 6 kampionate të tjera sportive.

 

INTERNET + IPTV 70 kanale

 Shpejtësia  Çmimi aktual  Çmimi në Ofertë për  parapagim 4 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 9 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 12 mujor
12 mbps 1,690 lekë 1,490 lekë 1,390 lekë 1,270 lekë
30 mbps 1,790 lekë 1,580 lekë 1,470 lekë 1,350 lekë
50 mbps 2,190 lekë 1,930 lekë 1,790 lekë 1,650 lekë

 

INTERNET + IPTV 120 kanale

 Shpejtësia  Çmimi aktual  Çmimi në Ofertë për  parapagim 4 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 9 mujor  Çmimi në Ofertë për   parapagim 12 mujor
12 mbps 1,990 lekë 1,750 lekë 1,630 lekë 1,500 lekë
30 mbps 2,190 lekë 1,930 lekë 1,790 lekë 1,650 lekë
50 mbps 2,590 lekë 2,290 lekë 2,120 lekë 1,950 lekë
100 mbps 3,590 lekë 12,637 lekë 26,494 lekë 32,310 lekë

 

  • Instalim Dhuratë
  • Modem Dhuratë
  • Suport i dedikuar 24/7 ditë të javës
  • Aktivizimi i shërbimit brenda 24 orëve
  • Adresë e-maili Falas
  • Tarifë regjistrimi 0 Lekë
  • 1 IP Dinamike