Albanian Designers Competition

Albanian Designers Competition është një reality show, që është vënë në kërkim të një stilisti të ri, i cili do të jetë një emër i rëndësishëm për modën shqiptare. Ky kompeticion është një platformë reale, ku krijues të rinj të fushën e modës, garojnë përmes sfidave të produksionit duke sjellë krijimet e tyre autentike. Rrugëtimi i ADC përfshin 10 konkurrentë, të cilët krijojnë një veshje në javë (çdo javë ka një eleminim) tre finalistë të cilët do të sjellin koleksionin e tyre dhe një fitues.