Stili im

Jeto bukur! Bëj një shtëpi të bukur! Nëse të nevojiten këshilla dhe sugjerime se çfarë stili të përdorësh?

Ndiq “STILI IM”. Gjithçka rreth dizenjimit të shtëpive.

Dizajni i Shtëpive. Funksional apo estetik? Po sikur t’i ndërthurim së bashku?

Arkitektë, dizenjatorë të brendshëm, skenografë, piktorë, piktore, pasionantë në dekorimin e shtëpive…prezantojnë projektet dhe eksperiencën e tyre në këtë fushë. Këshilla dhe sugjerime mbi komfortin e një banese të ilustruar brenda ambienteve reale.

Çdo javë në emision të ftuar: arkitektë, dizenjatorë të brendshëm, skenografë, piktorë, pasionantë në dekorimin e shtëpive, të cilët prezantojnë projektet dhe eksperiencën e tyre në këtë fushë.

Ndriçimi, funksionaliteti, komoditeti, estetika dhe elementë të tjerë të rëndësishëm, trajtuar dhe ilustruar brenda ambienteve reale.

Koncepte dhe ide të materializuara në shërbim të atij që do jetojë brenda tyre.