instafood

Insta Food

Sa faqe gatimi ndiqni në Instagram, sa foto dhe receta pëlqeni çdo ditë?!A jeni kurioz të ndiqni në çdo hap të recetës deri në çastin e fotos dhe postimit në Instagram?!Një sekret, në këtë program do të jenë food bloger-et më të ndjekura në Shqipëri.Na ndiqni në emisionin më të ri në Tring “INSTA FOOD”. Çdo të premte, ora 18:30 në Living HD!