plastelina-magjike

Plastelina magjike

Emision për fëmijë, prodhim i Tring Digital. Edukativ dhe argëtues. Gjatë këtij emisioni, fëmijët do të mësojnë bazat e teknikës, për të krijuar me plastelinë dhe duart e tyre të vogla, kafshë, objekte e gjithçka tjetër.