receta-per-bebe

Receta për bebe

Receta për bebe vjen në Living për të gjitha zonjat dhe në veçanti për nënat. Fillimi i ushqimit për bebet është një proces i rëndësishëm dhe delikat. Ky emision sjell receta gatimi dhe këshilla të ndryshme. Në çdo puntatë do të njiheni me nga dy receta. Çdo të mërkurë ora 18:00 në Living HD!