Perfaqesues Shitjesh ne Tirane

Emërtimi i pozicionit: Perfaqesues Shitjesh ne Tirane.

Departmenti: Shitjeve

I raporton: Supervizorit te Dyqaneve

Sherben drejtperdrejt klientin per te gjitha kerkesat dhe informacionet qe i duhen. Prezanton ofertat dhe sherbimet e kompanise.

Detyrat dhe përgjegjesite:

 • Pritja e klienteve
 • Asistimi gjate testimit te produkteve dhe sherbimeve tona
 • Dhenia e informacionit mbi produktet
 • Drejtimi I klienteve drejt arkes per kryerjen e pagesave
 • Percjellja e klienteve

Kualifikim Profesional: Diplome Universitare perben avantazh

Ekperienca Profesionale: Eksperience 1- vjecare ne kete pozicion

Aftësi dhe Cilesi:

 • Aftësi shumë të mira organizuese, komunikuese dhe ndërpersonale;
 • I aftë të organizojë punën duke përmbushur afatet;
 • Te jete i shkathet
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
 • I gatshëm për të punuar në grup
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze.

Te interesuarit te aplikojne duke derguar nje CV (me fotografi) ne adresen hr@corp.tring.al brenda dates 30.11.2019.