Përfaqësues shitjesh

PERSHKRIMI I POZICIONIT

Shërben drejtpërdrejt klientin për të gjitha kërkesat dhe informacionet që i duhen. Prezanton ofertat dhe shërbimet e kompanisë.

 

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 1. Pritja e klientëve
 2. Asistimi gjatë testimit të produkteve dhe shërbimeve tona
 3. Dhënia e informacionit mbi produktet
 4. Drejtimi I klientëve drejt arkës për kryerjen e pagesave
 5. Përcjellja e klientëve

 

PROFILI AKADEMIK:  Diplomë Universitare përbën avantazh

 

EKSPERIENCA PROFESIONALE:

Eksperiencë 1- vjecare në këtë pozicion

 

AFTESI DHE ZOTESI:

 • Aftësi shumë të mira organizuese, komunikuese dhe ndërpersonale;
 • I aftë të organizojë punën duke përmbushur afatet;
 • Te jete i shkathet
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
 • I gatshëm për të punuar në grup
 • Njohuri të mira të gjuhës Angleze.

 

Te interesuarit te aplikojne duke derguar nje CV (me fotografi) ne adresen hr@corp.tring.al brenda dates 30.10.2020.