Zejnep dhe nëna e saj, Demeti, u shpërngulën në Stamboll, me shpresën për një jetë më të mirë, por edhe me ëndrrën se një ditë ajo do të gjente të atin. Në shkollën e re, pritja nuk ishte aspak miqësore, por Zejnep nuk u strep. Sfidoi hapur Keremin, djaloshin “e paprekshëm” dhe tekanjoz, duke u shndërruar në fiksimin e tij. Një sportiste e talentuar, ajo gjeti mbështetjen e pakushtëzuar të Xhihanit, duke shkaktuar edhe xhelozinë e vajzës së tij. A do ta gjejë Zejnepi babanë në Stamboll? A do të shndërrohet në dashuri fiksimi i Keremit ndaj saj? A do ta tregojë Demeti sekretin më të madh të jetës? 

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:00 në Kanal D Drama!