Marikruzi dhe Oktavio u njohën në rrethana të pazakonte. Teksa ajo ishte në rrezik, ai i doli në mbrojtje si një xhentëlmen i vërtetë e vendosi ta strehonte atë në shtëpinë e tij, duke i dalë kundër edhe njerëzve të gjakut. Tashmë i magjepsur nga bukuria dhe simpatía e saj, Oktavio vendos të martohet me të. I tunduar nga një ofertë punë si pilot, ai niset për në kryeqytet dhe ia lë atë dhe tokat e tij në ngarkim të vëllait. Por Marikruzi bie pre e një kurthi mizor dhe përfundon në burg padrejtësisht…