Sanemi, një neurologe e zonja, vajza e një familjeje të pasur nga Stambolli, dhe Aliu, i suksesshëm në fushën e marketingut, djali i një çifligari të kamur në Urfa, vendosin t`i japin fund martesës së tyre 10-vjeçare, edhe pse duhen ende marrëzisht. Por në mes tyre hyjnë prapësitë e panumërta të djalit të vogël, i cili përpiqet me mish e me shpirt që prindërit e tij të mos ndahen. Por edhe dy familjet e tyre, që vijnë nga dy botë krejt të ndryshme…

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:00 në Kanal D Drama!