Duke pasur gjithë botën kundër, katër gra do të përballen me të mirat dhe të këqijat e botës digjitale, së cilës tanimë nuk i shpëton dot askush.

Renata duke luftuar kundër linçimit që i rrezikon karrierën dhe jetën personale. Karmeni duke lënë pas tradhtinë dhe paragjykimet.

Dana duke mësuar të mos fshihet pas një jete të rreme. Dhe Marikruzi duke i bërë ballë skandalit që e detyroi t’ia mbathte.

Së bashku, duhet të shohin drejt së ardhmes, duke mposhtur të shkuarën.

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 19:15 në 3 Plus!