Jasemini është një grua e re që duket se i ka të gjitha, por pakkush e di që jeton në një marrëdhënie të imponuar. Ademi është një ish-oficer i forcave të armatosura, i dashuruar pas gruas dhe vajzës së tij. Kur Timuri, një sipërmarrës i pushtetshëm, e punëson atë si truprojë për të mbrojtur të shoqen, Ademi nuk e di se ajo ka gati planin e përsosur për t’u arratisur drejt një jete të re. 

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!