Selin, vajza e parfumeve që bie në dashuri me turistin turk, Kartall. Një dashuri e çmendur, ditë pasionante në çift dhe një premtim që nuk mbahet. Një martesë e fshehtë dhe një fëmije që vjen në jetë. A do të takohen Kartall dhe Selin pas ndarjes? A do të jetë aq e forte dashuria e tyre sa të ribashkohen? A do të mësoje Kartalli se është babai i djalit të Selin? A do ti bashkojë sërish fati të dy?