Zelishi dhe Mustafai u kthyen nga Stambolli pas një rrengu të përgatitur mirë nga gjyshe Irazi për t’i martuar ata të dy, duke trazuar një komunitet të tërë. Ata e pranuan martesën me kusht, edhe pse dukej sikur e urrenin njëri-tjetrin për vdekje, sepse e pandehnin atë të sëmurë rëndë. Por mos vallë zemrat e tyre kishin mbetur përgjithmonë brigjeve të Egjeut?

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:45 në Kanal D Drama!