Historitë e mëdha rikthehen gjithmonë. Rubi është një grua ambicia e së cilës nuk njeh kufij. Me bukurinë e saj fatale, ajo i josh dhe i marros burrat, duke i kthyer ata në skllevër të një qëllimi të vetëm, të dalë nga varfëria ku i ka rënë për pjesë të jetojë. E dashuruar marrëzisht me Alehandron, ajo heq dorë prej tij dhe dashurisë, për shkak të lakmisë për para e pushtet, e cila e bën të shkatërrojë gjithçka që gjen përapara…

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 19:15 në 3Plus!