Rubi - Episodi 20

Pasi Rubi e vë në dijeni për gjithçka, Sonja merr një vendim në lidhje me Alehandron. A do të ketë pasoja refuzimi i firmosje së kontratës me Sadao Tadashin? I lodhur nga pabesitë e Rubit, Hektori merr një vendim të rëndësishëm.

Të gjithë episodet e "Rubi"

Hektori kërcënon Fernandën se do ta varrosë ngjitur me bashkëshortin ...më shumë

Kush është burri kaq misterioz që shkon në shtëpinë e ...më shumë

Rubi kthehet në Meksikë dhe tani është vetëm, pa asnjë ...më shumë

Rubi largohet nga Meksika për në Spanjë me Princ Eduardon, ...më shumë

Rubi bie në kurthin e Sados dhe shkon të bëjë ...më shumë

Vdekja e Hektorit do t’ia vështirësojë jetën Rubit. Planet, që ...më shumë

Pasi Rubi e vë në dijeni për gjithçka, Sonja merr ...më shumë

Rubi i kthen varësen Alehandros meqë ai i dha fund ...më shumë