Një një fshat kufitar, kur jeta duket se rrjedh e qetë, një dashuri jo reciproke, e sëmurë dhe e pafre, është shndërruar në makthin e atyre që e përjetojnë. Serdari, një mjek që për dhjetë vjet ka qenë në mision humanitar në zonat e luftës, kthehet në fshat dhe së bashku me të ëmën rreken të ndihmojnë Narinën që të shpëtojë nga torturat dhe fiksimet e Mustafait. Ky i fundit nuk është i gatshëm të heqë dorë prej saj dhe kërkon ta mbajë pranë vetes me çdo kusht. A do të mundet dashuria e Serdarit dhe Narinës të mposhtë dogma e mentalitete dhe t’i mbijetojë kërcënimit të vazhdueshëm?
E ndiqni nga e hëna në të premte ora 19:30 në Kanal D Drama!