Përtej reve - Episodi 57

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me çështjen e divorcit të Mustafait? Si do të shkojë lidhja mes Serdarit dhe Narinit? Përse do të shqetësohet aq shumë Narini? A do të arrijë familja e saj ta kuptojë pozitën në të cilën ndodhet? Ndërkohë, Bahari do të përpiqet të vazhdojë me intrigat e saj, por ëndrrat do t’i priten përgjysmë. Ç’do të ndodhë tani me familjen Bullut?

Të gjithë episodet e "Përtej reve"

Lumturia në familjet e Bullutëve do të shtohet pas lajmit ...më shumë

Pas kërkesës së Dijarit për të celebruar Narinin dhe Serdarin, ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Asllanit duket se po përmirësohet, do të ...më shumë

Znj. Inxhi padit Mustafain pasi i bastis shtëpinë. Ç’zgjidhje ofron ...më shumë

Mustafai do të humbasë toruan kur të shikojë Narinin të ...më shumë

Znj. Durije do të kthehet në shtëpi. Lidhja e Narinit ...më shumë

Asija tashmë ka bërë gabimin fatal duke qëlluar me armë ...më shumë

A do të zgjidhë dot gjë Jashari, në lidhje me ...më shumë