Jeta e Xhan Manaj ndryshon menjëherë kur ai njeh Duru. Një balerinë të talentuar që jeton me të dashurin e saj kompozitor, Denis. Megjithëse një nga psikologët me të famshëm në vend, jeta e Xhan është një sekret i padeshifrueshëm, copëza të saj dalin në dritë nga hetimet e një gazetareje të guximshme, duke vënë kështu në dyshim karrieren, sukseset dhe raportet me studentët.

“Fi” është një thriller psikilogjik, një përshtatje e 3 romaneve të Azra Kohen, një produksion i mbyllur në 2018. “Fi” vjen si një serial shumë i fortë, shumë emocional, shumë godites, vjen si një sukses i padiskutueshem me një rekord, prej mbi 50 milion shikuesish.