Fi - EPISODI 29-30

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi nëna e tij, sepse në rrethana ekstreme merren masa ekstreme. Mes Durusë dhe Denizit ndizen sërish shkëndijat e dashurisë. Do t’i zbulojë Xhani ata? Ç’do të bëjë Duruja kur të gjejë kamerën e fshehur në dhomën e zhveshjes?Xhani do të dëbojë Etin nga televizioni, por edhe nga jeta e tij njëherë e përgjithmonë. Pasi merr dosjen e Xhanit nga Eti, Bilge vendos t’i tregojë të vërtetën edhe Durusë. Do të arrijë Xhani ta ndalojë? Ndërkohë, Ozge i afrohet gjithnjë e më shumë së vërtetës. Gjithçka bëhet edhe më e frikshme kur Eti vendos t’i japë fund jetës.

Të gjithë episodet e "Fi"

Duru bën çmos për të shpëtuar nga Xhani dhe sapo ...më shumë

Pasi mëson për vdekjen e Etit, Bilge vendos të përballet ...më shumë

Eti do ta rikthejë Xhanin pikërisht aty ku e braktisi ...më shumë

Kush e sulmon Ozgen në shtëpinë e saj? Pas vdekjes ...më shumë

Bilge vendos të ndryshojë stilin e saj dhe të shndërrohet ...më shumë

Denizi e fyen Durunë gjatë provave në sy të të ...më shumë

Denizi vendos të kthehet në Turqi dhe të parin kërkon ...më shumë

Tanimë jeta e të gjithëve ka ndryshuar. Denizi do të ...më shumë