Ata ishin dy prindër që i kishin rritur të bijat me shumë dashuri  dhe kishin vetëm një ëndërr, ti shihnin ato të lumtura. Kur Tyrkanit i kërkuan dorën një familje me emër, menduan se dëshirat u bënë realitet. Ajo u martua e ngazëllyer pa e ditur se në krahë nuk kishte princin e kaltër. I shoqi nuk e dashuron dhe nëna e tij e përdori atë deri në stërmundim për të mbajtur nën kontroll të birin, i cili ka një jetë të dyfishtë me një tjetër grua! Mes zhgënjimit dhe pasigurive, Tyrkani e të motrat fajsojnë nënën e tyre. Por përse?1