Barani, trashëgimtari i një familjeje të pasur, kthehet nga Italia dhe në festën e ditëlindjes së tij njihet me Havinin e marroset nga bukuria e saj. Mes tyre lind një dashuri me shikim të parë, e zjarrtë dhe e fortë. Por, kur ai vendos ta prezantojë në familje, dalin në dritë fotot komprometuese të një nate fatkeqe të gruas që dashuron me babanë e tij, që bëhen shkas për drama e plagë të mëdha…

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!