Një histori ku dashuria dhe urrejtja, miqësia dhe armiqësia, e mira dhe e keqja, përjetohen deri në skaj. Pojraz Karajel, një ish-polic që u akuzua padrejtësisht për një krim që nuk e kishte kryer, humbi gjithçka që donte; familjen, punën, të shoqen e të birin… dhe preku fundin. Teksa përpiqet të marrë mbrapsht djalin, ish-shefi i tij i propozon një mision, të infiltrohet në organizatën e Bahri Umanit dhe të sigurojë informacione. Në kohën kur e pranon këtë propozim, Pojrazi njihet me Aishegylin dhe shkëndijat mes tyre lindin me shikim të parë, por dashuria duket e pamundur për dy njerëz të lënduar dhe të vetmuar si ata, aq më tepër kur ajo është e bija e kreut të organizatës dhe Pojrazi duhet t’ia mbajë të fshehtë misionin.

E ndiqni nga e hëna në të premte ora 17:00 në Kanal D!