Historia e një dashurie që lind në rrethanat më të pazakonta. Por edhe historia e një morie sekretesh që i fusin Sevdën dhe Aliun në skutat e errëta të një labirinti. Sevda ka vetëm një ëndërr, të bëhet e famshme, por pabesitë në familje e detyrojnë të kryejë një shkelje. Në përpjekje për të shpëtuar, rastis të hyjë bë shtëpinë e Aliut, një njeriu me një të shkuar të dyshimtë e plot dhimbje. Deri atëherë, asnjëri nga të dy nuk e dinte se ky takim do t’u ndryshonte jetën. Por drama thellohet më tej, kur incidentet e njëpasnjëshme e vënë Aliun përballë një armiku me pseudonimin “Piloti”, pa e ditur se po luftojnë me gjakun e vet.

Çdo të shtunë dhe të diel, ora 20:00 në 3Plus