I  frymëzuar nga një person i vërtetë, ju tregojme historinë e jashtëzakonshme të Ramos, një histori që përfshin konfliktet e thella të familjes, drejtësisë, hakmarrjes, miqësisë dhe dashurisë. Familja e tij eshte e njohur për kontrabandën e karburantit, por perfitimet e saj i merr një tjeter familje e fuqishme që drejton të gjithë zonën. E vetmja gjë që ata marrin në këmbim është, siç thotë Ramo, “eshtrat që u janë dhënë qenve”. Ramo, nuk pranon trajtimin që merr familja e tij dhe vendos të ndryshojë te gjithe sistemin pa marrë parasysh as vdekjen. Plaga më e thellë e Ramos është humbja e te atit, si  dhe arsyeja e vetme pse ai është gati të luftojë me gjithçka që ka.Por testi i tij më i madh është dashuria, pasi e vetmja grua që ai do ta dashurojë ndonjëherë është Sibel, e bija e armikut te betuar. Dhe pyetjet shtrohen njera pas tjetres: Hakmarrje apo dashuri? Familja apo dashuria? Drejtesi  apo Sibel?

Çdo të premte ora 21:00 në Jolly HD