Pas vdekjes së të atit, Lusiana vendos të bashkohet me nënën dhe vëllanë e saj, arsye për të cilën udhëton për në Shtetet e Bashkuara dhe shkon në vreshtat ku punojnë ata të dy. Me të mbërritur atje, takohet me Davidin dhe gjen diçka që kurrë nuk e priste: dashurinë. Mes vreshtash që të dy i adhurojnë, midis tyre lind një pasion i vrullshëm që asnjëri nuk e shpjegon dot, edhe pse janë të shumtë ata që i kundërvihen me forcë kësaj ndjenje dhe që nuk duan të lejojnë të rizgjohet te Davidi dëshira për të jetuar. Lusiana erdhi me një shpresë, pa e ditur se ajo vetë do të shndërrohej në burim shprese dhe jete për Davidin. Sepse edhe zemra më e ngurtë, mund të dashurojë sërish!

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte ora 18:30 në 3 Plus!