Azra është një vajzë e re dhe ambicioze që ka një siguri të vetme në jetë, dashurinë për Keremin. Të gjendur në një situatë të rrezikshme borxhesh, ata takojnë Shebnemin, një vajzë nga një familje shumë e pasur, por të dënuar nga fati me një sëmundje vdekjeprurëse. Pa e ditur se Azra dhe Keremi janë bashkë, Shebnemi bie marrëzisht në dashuri me të. Për të shtënë në dorë trashëgiminë e ëndrrave të tyre, ata vendosin që Keremi të martohet me Shebnemin. Por nuk e dinë se jo gjithçka nuk blihet me para…

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 16:10 në Kanal D Drama!