Dashuri - Hakan Kurtas

Hakan Kurtas ka lindur në 7 Shtator 1988 në Izmir, Turqi. Ai ka studiuar për teatër në Universitetin e Mimar Sinan. Përpara se të shkonte në universitet ai ka luajtur në mënyrë profesionale basketboll dhe është I interesuar në krijimin e karikaturave dhe në muzikë. Në vitin 2011 mori cmimin “Promising Young Actor” në International Golden Cocoon Film Festival. Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “Bir cocuk sevdim”, “Analar ve Anneler”, “Dolunay”, “Dashuri” etj.


Të gjithë personazhet e "Dashuri"

Hazal Kaya ka lindur në 1 Tetor 1990 në Stamboll, ...më shumë

Hakan Kurtas ka lindur në 7 Shtator 1988 në Izmir, ...më shumë

Nebahat Çehre ka lindur në 15 Mars 1944 në Samsun, ...më shumë

Asli Tandogan ka lindur në 2 Prill 1979 në Ankara, ...më shumë