Një komedi romantike e mrekullueshme, ku në lojë është dashuria. Gokçe është një vajzë që po shkon drejt të 30-tave, punon në një agjenci publicitare dhe ende  nuk ka gjetur një partner. Teksa shikon të gjithë miqtë përreth të martohen e të krijojnë familje, befas vendos se do të dashurohet me shefin e saj, Demirin. Ky i fundit është ëndrra e çdo vajze, pasi është i pashëm dhe i pasur. Por a do të mundet Gokçe të bëjë për vete Demirin dhe a do ta gjejë më në fund edhe ajo dashurinë e jetës?

E ndiqni nga e hëna në  të premte ora 19:30 në Kanal D!