Një mallkim i fisit Maja, për të ndëshkuar një dashuri të ndaluar!
20 vjet më vonë nga aksidenti fatal që ndryshoi rrjedhën e jetës së gjithkujt. E bukura Ajmar njihet me Nikolasin dhe nis me të një romancë pasionante por e shkuara rikthehet sërish dhe kërcënon dashurinë e tyre.
Po ashtu dhe mallkimi i Perlës së zezë i mishëruar tek Maura Duran, e etur për para dhe pushtet… Një grua e etur për para ndërthur me intriga, ajo e ndan Nikolasin nga Ajmari. Por dashuria nuk hesht, lufton pa u ndalur…

Ndiqni serialin “Stuhi në Parajsë” premierë absolute nga data 26 gusht në çdo ditë nga e hëna në të premte ora 17:45 në Novelas!