Stuhi në Parajsë - Mariana Seoane

Mariana Seoane ka lindur më 10 qershor 1976, Meksikë. Ajo tregoi një interes për t’u bërë këngëtare që në moshë shumë të hershme dhe gjatë adoleshencës ajo filloi të këndojë si profesioniste. Në fund të vitit 2007, Seoane personifikon një personazh të lig dhe egoiste siç është ajo e “Maura Duran” në telenovelën “Tormenta en el Paraiso”.


Të gjithë personazhet e "Stuhi në Parajsë"

Sara Maldonado ka lindur më 10 mars 1980 në qytetin ...më shumë

Erick Elias lindi më 23 qershor 1980 në Guadalajara, Jalisco, ...më shumë

Mariana Seoane ka lindur më 10 qershor 1976, Meksikë. Ajo tregoi ...më shumë