Mia, është një vajzë me ëndrra të mëdha, e cila bie në dashuri me Leonardo Lombardo, njeri i rezervuar i cili nuk i tregon ndjenjat e tij. Brenda pak orësh, ajo humbi punën si kuzhiniere, shtëpinë dhe nënën e saj, duke ndryshuar në mënyrë të pakthyeshme jetën e saj dhe atë të dy motrave. Vajzat kanë karaktere dhe aspirata të ndryshme, por të treja janë rritur nën mbrojtjen e Don Oscar, kreu i familjes Lombardo, për të cilin nëna e tyre, Francisca, kishte punuar.