Shumë dashuri - Melissa Barrera

Melissa Barrera lindi më 4 korrik 1990 në Monerrey. Ajo është e njohur si aktore dhe si këngëtare. Në vitin 2012 u bë pjesë e serialit “Gruaja e Judës”. Që prej asaj kohe, ajo ka interpretuar në shumë seriale dhe filma ku ndër të tjera dallohem “Shumë dashuri” dhe “Përgjithmonë e jotja”.


Të gjithë personazhet e "Shumë dashuri"

Andrea Noli lindi më 25 gusht 1972 në Paris, Francë. ...më shumë

Rossana Nájera lindi më 14 gusht 1980 në Xalapa, Veracruz. ...më shumë

Melissa Barrera lindi më 4 korrik 1990 në Monerrey. Ajo ...më shumë

Leonardo García ka lindur në 27 Dhjetor 1972 në Meksisë. ...më shumë