Alma është një grua që të gjithë e njohin si bujare dhe shpirtmirë, por ligësia e saj nuk ka fund.

Pas vdekjes tragjike të prindërve, tezja e saj Ofelia vendos ta rrisë me shumë dashuri së bashku me të bijën.

Por Alma i bën atë dhe të shoqin fajtorë për vdekjen e prindërve të saj dhe kërkon hakmarrjen.

Roberto një djalë që ka qenë gjithmonë i dashuruar me të, tashmë që është rikthyer, bën çmos që t’i fitojë zemrën,pa e ditur se ajo është shndërruar në një grua të ligë, që ka vetëm një synim, të shkatërrojë familjen që e rriti.

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:00 në Tring Novelas!