Dy fytyrat e Almës - Episodi 123

Heheni dhe Robertoja arrijnë të futen në zyrën e Maldonados. Por çfarë gjejnë në kasafortën e tij? Çfarë rrëfimi i bën Mariana gjykatësit në lidhje me vendin ku mbahen vajzat e rrëmbyera?

Të gjithë episodet e "Dy fytyrat e Almës"

Në episodin e fundit… Kush është shtatzënë? Remediosi apo Mariana? ...më shumë

Atë Ernestoja arrin ta bindë Almën që t’ia dorëzojë fëmijën ...më shumë

Atë Ernestoja i rrëfen Robertos të vërtetën për fëmijën e ...më shumë

Pasi Daniela shpëton nga kthetrat e Maldonados, Robertos i shfaqen ...më shumë

Alma vendos të shkojë vetë te miniera dhe të sajojë ...më shumë

Pas vrasjes së Hehenit, Robertoja i drejtohet gjykatës Fernandos me ...më shumë

Heheni dhe Robertoja arrijnë të futen në zyrën e Maldonados. ...më shumë

Heheni arrin ta shpëtojë Valienten nga vdekja, por çfarë plani ...më shumë