Historia tragjike dhe mallëngjyese e një babai dhe pesë vajzave të tij, të cilat ai i donte me shpirt. Pasi njëra prej vajzave zbulon krejt papritur se nëna e saj e tradhtonte të atin, në familje ndodh një aksident vdekjeprurës dhe fatkeq. Me shpatulla pas murit dhe i lënduar thellë në shpirt, Jashari merr përsipër fajin dhe përgjegjësinë dhe pranon të burgoset, pasi sakrifica e një babai për bijat e tij kalon deri në vetëmohim.

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!