Komedia romantike më e mirë e vitit 2019. I pashëm dhe donzhuan, Keremi është djali i një prej familjeve më të pasura në Stamboll. Me mprehtësi dhe ide novatore, ai shpëtoi nga falimentimi kompaninë tekstile që ata drejtojnë dhe e shndërroi atë në lider të sektorit. Aishja, e punësuar në kompaninë e Keremit, është një vajzë e zgjuar, e bukur dhe e hareshme, por me një jetë monotone, nën urdhrat e vëllezërve të saj. Kur ajo pritet në besë nga familjarët dhe djali që dashuron, vendos të bëjë diçka për veten. Keremi është i pari që e inkurajon në këtë vendim, pa e ditur se do të shndërrohet në shënjestrën e saj. Përmes një manovre që i lidh të dy ata për gjithë jetën, Aishja nis një lojë aq të ndërlikuar, sa do të jetë thuajse e pamundur «të shpëtojnë paq».
Serialin do ta ndiqni çdo të shtunë dhe të diel ora 20:00 në 3 Plus!