A vjen me pas dashuria? - Episodi 136

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për idenë e tij të markës “Modamu Xhunior” dhe pohon se do të vazhdojë të jetë drejtor i firmës në Turqi. Përfaqësuesit e firmës amerikane vijnë të anulojnë ortakërinë me kompaninë e Keremit. Aishja i tregon Keremit që nuk është shtatzënë, por a do të ndryshojë Keremi vendimin për t’u martuar me të? Xhejda do të transferohet në Amerikë, tanimë me një pozicion të ri. Fejza i kërkon Erkutit të martohen, ndërsa Hylja rend drejt spitalit për të lindur.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë