A vjen me pas dashuria? - Episodet 126-127-128

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja dhe Keremi do të përfundojnë në shtrat bashkë. Cila është loja që do të përgat Aishja për t’u lidhur sërish me Keremin?
Aishja dhe Keremi fillojnë të kujtojnë që kanë kaluar bashkë mbrëmjen në një lokal. Keremi do t’i rrëfejë Aishes se së shpejti do të fejohet me Xhejdën dhe i kërkon asaj ta harrojë përgjithmonë lidhjen që kishin bashkë. Erkuti matet të pyesë Fejzën për kandidatin tjetër të mundshëm, por nuk guxon ta bëjë.
Aishja ngarkon Sabriun të ndërhyjë për të ndaluar ceremoninë e fejesës së Keremit me Xheidën. Si do të reagojë Keremi kur ajo të hyjë në shtëpi për ta ndaluar? Erkuti gënjen Rizain dhe i thotë se ka gjetur punë në një zyrë avokatie.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë