Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë

Aishja kërkon të mësojë nëse Keremi dhe Xhejda kanë pasur ...më shumë

Busja e vuan shumë ndarjen e Aishes nga Keremi dhe ...më shumë

Gjatë ceremonisë së fejesës së Aishes, Keremi vjen papritur dhe ...më shumë

Keremi vendos të anulojë kontratën e Aishes si imazh i ...më shumë

Keremi vendos të mbyllë atelienë e firmës së tij. Erkuti ...më shumë

Rizai i vë kusht Keremit që të heqë dorë nga ...më shumë

Pasi mësojnë për dokumentet e shitjes së kafenesë familja e ...më shumë

Hylja i kërkon me ngulm Sametit pemë për Vitin e ...më shumë

Keremi dhe Vollkani blejnë unaza fejese për partneret e tyre. ...më shumë

Aishja mundohet të pajtojë Meten me të fejuarën, por zbulon ...më shumë

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë