Shumë dashuri - EPISODI 118

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet të vrasë veten duke menduar se pret një fëmijë nga ai që e ka përdhunuar. Diagnoza e doktorit për problemin e Marisë është përfundimtare. Tereza vendos ta lërë Eloin pas provave se ai ka pasur një lidhje me Kamilën. Alberto po mendon të pranojë kushtet dashakeqe të “Silvias” vetëm për të shpëtuar Noelian.

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë