Dashuria e jetës sime - Episodi 41

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë dhe e bind Rezanin të shkojnë pranë Hikmetit. Ç’do të ndodhë me planin e Bartusë kur Rezani të kthehet në shtëpi papritur?
Demiri shkon sërish tek argjendari i moshuar, këtë herë i shoqëruar me Gokçen. Do të kenë fat këtë herë për të zbuluar ndonjë të dhënë? Ç’aventurë i pret ata të dy?
Afërsia e Gokçes me Demirin po e shkatërron Kanin. Do të ndryshojë gjë njohja e tij me Pelinin?

Të gjithë episodet e "Dashuria e jetës sime"

Kani, i dërrmuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, mbledh ...më shumë

Dashuria e madhe që ka për Gokçen, bëhet shkak që ...më shumë

Gokçe dhe Demiri rikthehen në argjendarinë e vjetër së bashku, ...më shumë

Sezeni gjen mënyrën për të shpëtuar nga punët e shtëpisë ...më shumë

Gokçe po merr hak ndaj Sezenit për atë që ndodhi ...më shumë

Bartuja arrin t’i gjejë Semës një dron, por jo në ...më shumë

Demiri ka në dorë një reklamë të re, por mungesa ...më shumë

Planin e shampove e “merr lumi” dhe Tarëku mundohet t’i ...më shumë