Dashuri dhe Sekrete - Episodi 81-82

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? Dujguja do të shohë Vedatin duke biseduar me Ujgarin, ndërkohë që ky i fundit nuk mjaftohet me kaq, por kërcënon edhe Sevdën që të shkojë tek ai. Do të pranojë ajo?
Aliu mban peng Ujgarin, por njerëzit e këtij të fundit do ta ndryshojnë situatën. Hydaverdi i gëzon të gjithë me gjendjen e tij. Zejnepja hap kasafortën dhe merr letrën ku shkruhej e vërteta për familjen e saj. Ndërkohë që z. Kurt është në gjumë, dikush hyn në dhomën e tij. Aliu dhe Vedati ballafaqohen me njëri tjetrin. Kush do të jetë viktima nga të dy?

Të gjithë episodet e "Dashuri dhe Sekrete"

Aliu do ta marrë Sevdën në shtëpinë e tij dhe ...më shumë

Hydaverdi del nga spitali, të gjithë e presin atë, por ...më shumë

Çfarë do të mësojë Zejnepja për të shkuarën e saj? ...më shumë

Aliu ballafaqohet me z. Kurt dhe i drejton armën për ...më shumë

Tuxhja i tregon Sevdës nga dhe si i ka fituar ...më shumë

Tuxhja merr një çantë me para. Vedati shkon në vendin ...më shumë

Piloti përleshet me njerëzit e Nexhmiut dhe i drejton këtij ...më shumë

Piloti shkon të marrë Dujgunë me kufomën e Aliut. Ujgari ...më shumë