Një natë qershori - Naz Elmas

Naz Elmas ka lindur në 16 Qershor 1983 në Stamboll, Turqi. Mamaja e saj është mësuese dhe babai merret me reklamime. Në vitin 2001 ajo studio në Universitetin Yeditepe per teatë Universitetin Yeditepe për teatër.  Në 2004 luajti rol kryesor në serialin “Haziran Gecesi”. Seriale të tjera në të cilat ka luajtur janë “Babam Çok Değişti”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Bahtiyar Ölmez”, “Kördüğüm” etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “Një natë qershori” nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Një natë qershori"

Ozcan Deniz ka lindur në 19 Maj 1972 në Ankara. ...më shumë

Naz Elmas ka lindur në 16 Qershor 1983 në Stamboll, ...më shumë

Nebahat Çehre ka lindur në 15 Mars 1944 në Samsun, ...më shumë