Tri motrat - Melisa Berberoğlu

Melisa Berberoğlu ka lindur më 22 mars 1996, ajo është aktore e teatrit, serialeve televizive dhe filmave.Ajo u diplomua në departamentin e teatrit të Universitetit Bilkent në 2018. Aktualisht ajo i jep jetë personazhit të Deryas në serialin Üç Kız Kardeş – Tre motrat, i cili transmetohet në kanalin televiziv 3Plus në Tring.


Të gjithë personazhet e "Tri motrat"

Özgü Kaya ka lindur në Stamboll. Shkollimi vazhdon në Konservatorin ...më shumë

Berker Güven ka lindur më 7 shtator 1994 është një ...më shumë

Melisa Berberoğlu ka lindur më 22 mars 1996, ajo është ...më shumë

Almila Ada Bayazıtoğlu ka lindur më 4 gusht 1994 ajo ...më shumë